söndag 26 april 2009

Ännu en helg har passerat...

... i fredags var jag helt slut... somnade framför tv:n vid 23 tiden... gick upp och la mig några timmar senare, när jag vaknade igen.

I går, lördag, så var det iväg på scrapträff. Vi var totalt 8 tjejer hemma i köket hos Marie. Efter kl 18 så började vi packa ihop för att börja förfesten... Tjejerna skulle på stan på kvällen. :-)
Fram till taxin kom kl 23 så hade vi urkul med karaoke. Vi var till sist 5 st som tog en taxi till stan. Deep var destinationen. Knöfullt med folk... Hmmm, vadå lönehelg... Nä aldrig igen... blir galen när man knappt kan röra sig. Jag och Jessica tog en taxi hem kl 2... det var rätt skönt i morse att man ändå var hemma relativt tidigt... Övriga var hemma runt kl 5 :-)

Imorse vägde jag mig igen... Har nu gått ner 25,6 kg totalt. Helt fantastiskt. 7 hg på 6 dagar.
Sent i eftermiddags så fick jag ett ryck... åkte iväg med sommardäcken och fyllde på dom med luft. Och sen var det bara att köra igång med däckskiftet. Efter det... när jag ändå var igång... så röjde jag ut allt skräp i bilen och dammsög. Ingen avtorkning men grövre sanering iaf. ;-)

Och jag hade tänkt mig att jag skulle jobbat lite idag... men nu är klockan så jäkla mycket och jag är trött... Ska nog istället palla mig upp till sängen och lyssna färdigt på min MP3 bok.

Ha en bra vecka!

Kram
Lotta

torsdag 23 april 2009

Snart är arbetsveckan slut

Idag var det dags för första obligatoriska vandringen i Skatås i Stegräknartävlingen. Åkte hem och hämtade barnen först så att dom blev rastade. ;-)

Tredje dagen i rad som jag fått mer steg än jag behöver (i snitt). Det känns bra. Och imorgon är det ÄNTLIGEN fredag. Det är välbehövligt...

Ikväll har jag även fått gjort deklarationen. Det är skönt att vara klar tidigare än vanligt... Normalt så sitter man ju kvällen innan... trist. Men nu är den klar.

Kram så hörs vi kanske mer i helgen.

//Lotta

tisdag 21 april 2009

Första träningspasset...

... på över 1 år och 8 månader... Först en timme på löpbandet. Och nej, jag sprang inte men gick i bra tempo.
Sen fick jag en genomgång av en tränare, på vad jag ska koncentrera på mig på i början. Jätteduktig kille. Det kommer att bli kanonbra. Målet är att träna minst 2 ggr per vecka.

Känner mig så jäkla nöjd. Hittills har det blivit 12 271 steg. Och några steg blir det säkert mer ikväll.

Kram och ha de gott.

//Lotta

måndag 20 april 2009

Vågen är snäll igen

Äntligen har det släppt lite i spärrarna. Jag vägde mig i morse och den stannade på 114 kg. Det innebär 24,9 kg ner totalt.
Det är den lägsta vikten jag haft sen jag innan jag blev gravid med Jon och han fyller 6 år i slutet av maj. Dessutom så är jag äntligen under 40 i BMI.
Är såååå nöjd.

Arbetsdagen har varit bra också. Har fått gjort några uppdrag som Super-user, vilket känns kul men ger mersmak. Vill bli klar med annat så att jag kan ägna mig åt detta mer fokuserat.

Har fått två uppdrag att göra kort. Får se vad jag orkar ikväll.

Kram
Lotta

söndag 19 april 2009

Då var denna helg till ända.

Känner inte att jag gjort något speciellt. Har ägnat en hel del tid åt att ta hand om tvätt och städa. Vårt sovrum ser nu ut som ett sovrum och inte en lagerlokal. Lakan ska bytas ikväll innan jag lägger mig.
Tvättmaskinen går fortfarande för högtryck.

Kvar att göra ikväll... färga håret och förbereda morgondagens arbetsdag. Imorgon ska Conny tillbaka till jobbet igen efter 4 veckors pappaledighet med Jon och Jon ska såklart då till dagis igen.
Så då är det riktig vardag igen.

Kram
Lotta

Vill ha...

Hmmm, låter det bekant? Jo, jag kikar ju runt en del på nätet och nu har jag verkligen hittat ett smycke jag vill ha. Inte med just dom namnen kanske men definitivt med mina barns namn :-)


Smycket finns att köpa hos Amanda Egilson

Kram så länge
Lotta

Ny blogg med alla mina gamla inlägg...

... från såväl scrapbloggen som viktbloggen. Känner att jag är trött på att uppdatera mer än en blogg och dessutom fanns ingen naturlig plats för att ventilera annat som inte hör till dessa två ämnen. Så nu är det Livet med Lotta som gäller :-)

Nä, jag bör nog försöka somna... klockan är mycket och det finns massor att göra imorgon (eller snarare idag med tanke på vad klockan är).

Kram
Lotta

onsdag 8 april 2009

Namne med min dotter = måste nog ha dessa också...

My Minds Eye har en serie som heter Andrea Victoria. Och min dotter heter det också.
Papprena ser ut så här. Jättefina ju! Precis som min dotter ;-)


Japp, bara att konstatera att det blir dyrt framöver... :-)

Kram
Lotta

lördag 4 april 2009

Ny räknare...

finns nu på plats i bloggen. Irriterade att den gamla försvann när jag nästan hade 5000 besökare. Men sånt är livet.

Kram
Lotta

Bloggcandy hos Essmo

Hennes blogg har nu haft över 10 000 besökare. Och det firas med bloggcandy.
Titta in till henne för att få reda på hur du ska vinna. Bloggen hittar du här
Självklart vill JAG vinna det fina priset. Kila dit du med om du vill ha en chans.

Min egna räknare har tydligen ballat ur... Suckar... var nästan uppe i 5 000 och nu är den bara borta... Får väl leta rätt på en ny räknare som förhoppningsvis inte lägger av... morr...

//Lotta

fredag 3 april 2009

Lite nytt

Ojoj vad jag fick gjort en massa påskkort igår kväll. Normalt hinner jag 3 eller max 4 kort på en vanlig vardagskväll. Men igår fick jag till 9 st. Dom fotades imorse... och av nån anledning så fotade jag bara 8 kort. Dom ser iaf ut så här.
















Sen två beställningskort.



Varav ett blev mitt första väskkort. Känner mig nöjd. Har efter det gjort ett till MEN det glömde jag att fotografera...




Detta var allt för denna gång.

Kram
Lotta