fredag 29 maj 2009

Dags att visa upp vad som blivit skapat sista veckorna

Det var ett tag sen jag visade upp mina alster. Här nedan ser du allt från studentkort till Mors dags kort, bröllopskort och födelsedagskort.




































Imorgon är det dags för Scrapmara på Stämpelboden i Alingsås... Ska bli såååå kul. Hoppas bara att jag inte blir sämre. Har nu ont i halsen och är sååååå trött...

Kram
Lotta

söndag 24 maj 2009

Långhelgen snart slut

Ja, denna långa helg är snart till ända. Storstädning har skett i hemmet. Dock finns massor med utrymmen kvar som behöver gås igenom. Mest handlar det om att vi skulle behöva gå igenom sakerna och sen komma iväg till tippen. Men sambon prioriterar utsidan just nu, vilket är förståeligt. Han håller just nu på att fylla ut med jord efter att ha fått muren på plats. Sen är det dags för fd grannen att komma ner och fixa till ytan så att vi så småningom kan jordfräsa, tillsätta sand och massor med jord. SEN kan vi äntligen så gräs :-)

Utöver städningen så hade vi en trevlig familjdag på stan i fredags. Då gick dottern och jag och tittade på Hannah Montana och sonen och Conny var och tittade på Monsters vs Aliens.
Dom gick samma tid på samma biograf så det funkade kanonbra. Sen gick vi ner till Jensens Böfhus och åt en underbart god middag. Och efter det en bussresa hem.

Igår, lördag, var det fortsatt städning och så var jag och hämtade mor & far på Landvetter där dom kom hem från 14 dagar i Santorini. Inte avundsjuk alls. :-)

Och idag har vi haft halva släkten här *skratt*
Min lillebror och nästan hela familjen (äldsta dottern var på kalas hemma i Skövde), svärmor & svärfar, mamma och pappa var alla här för att fira Jon som nu blivit 6 år och brorsans yngsta dotter som fyllde 3 år samma dag som Jon = 22 maj.

Och nu har jag, förutom en paus med bloggande, satt mig och jobbat lite. Vill inte komma ner till Holland och inte vara mer klar med mitt uppdrag. Och jag åker ner imorgon och har möten på tisdag och sen åker vi hem igen på tisdag kväll.

Nä, får nog pilla vidare med jobbet. Jo förresten... vägde mig i morse igen... 111,6 kg mao ytterligare 2 hg borta. :-) 27,3 kg borta alltså...

Kram
Lotta

torsdag 21 maj 2009

Vägning idag

Och gissa om jag blev förvånad. Har inte känt att det hänt något på ett tag nu. Men vågen stannade iaf på 111,8 kg! Jag vägde mig i måndags och då stannade den på 113... så det innebär 1,2 kg på tre dagar... Känns bra, men som sagt väldigt förvånande.

Idag är det stora röjar dagen här hemma. Dotterns skrivbord ska in till sonen och dottern ärver min sekretär som jag hade till mina scrapsaker på den tiden det fick plats i bara den *skratt*
För henne blir det då såväl klädförvaring i lådorna och skrivbord, som går att stänga till. Vi ska gå igenom vartenda liten pinal i bägge rummen och samla ihop sådant som kan ges bort (kompisar och dagis), säljas (ska ha garage sale under sommaren) och kastas (ska försöka övertyga Conny om att åka till tippen på lördag innan vi måste lämna igen bilen till mina föräldrar... vi har ingen dragkrok på vår bil). Efter detta återstår att försöka få ordning i allrummet där saker bara samlats sista månaden i väntan på detta ryck :-)

Nä, lite nytta ska jag göra. Ha en bra dag. Jag kanske återkommer med kort... ;-)

Kram
Lotta

onsdag 20 maj 2009

Tiden rusar iväg

Massor att göra. Både på jobbet och hemma.
Men nu är det ÄNTLIGEN långhelg. Och mycket ligger i planen att göra... städa barnens rum, fixa i ordning i allrummet och såklart städa bottenvåningen. Kalas för sonen på söndag. Då är mina föräldrar äntligen hemma igen och min bror och hans familj kommer ner från Skövde. Hans yngsta dotter fyller samma dag som min son (22/5) och vi ska fira dom tillsammans.

Maten har fungerat sådär. Dumpar för minsta lilla... beror nog mest på att jag äter för sällan och när jag väl äter så blir det för mycket/fort. Måste få ordning på detta nu. Mår inte bra av att inte sköta det... Men det kommer... har för mycket omkring mig tror jag.

Nåja, allt ordnar sig väl.
Har skapat en del scrapsaker. Måste bara få tummen ur och lägga upp bilderna här. Det kommer. Förhoppningsvis hinner jag med det i helgen också.

Kram så länge.

Lotta

torsdag 7 maj 2009

Nyskapat

Nu äntligen har jag fått skapat lite och framförallt lagt upp det här i bloggen.

Första korten är beställningskort till min mammas jobb. Två 40 åringar...




Ytterligare ett kort som kom på beställning...


Och det sista beställningskortet också detta till ett födelsedagsbarn. Jag har tagit kort på lite olika vyer av samma kort. Muffinsen är dessutom klädd i sammet... så fin :-) Tycker jag själv iaf *skratt*








Kram
Lotta

Vår Ruset avklarat...

... för första gången i mitt liv. Snacka om milstolpe för mig. Känner mig så nöjd.
Jobbet har varit lite veligt idag men det reder sig väl. Nu är det bara att kämpa på och få projektet avklarat så man slipper eländet. :-)

Nä, kort inlägg idag. Är trött efter en lååååång dag.

Kram
Lotta

måndag 4 maj 2009

Måndag... på riktigt...

Hej å hå, snacka om att det verkligen är måndag. Mensen för fulla krafter och jättemycket att göra på jobbet och bara en massa möten som gör att man inte hinner göra det som behöver göras. Ugh... Har fått två beställningskort idag. Till två 40 åringar. Hade tänkt börja ikväll... men orkar bara inte... Måste nog boka en tid på VC för att kolla mina värden, så att allt står rätt till. Vet ju att jag slarvar med mina tabletter men vill kolla vad som ev saknas i kroppen...

Men nu ska jag bädda ner mig och spana färdigt på Cityakuten och sen på Project Runway.

Kram
Lotta

lördag 2 maj 2009

Inköpt på mässan i Skövde idag & skapat

Lite saker blev det inköpt. Titta bara här så mycket fint :-)

Översta raden: Ett ursött set med stämplar från Artemio, 7 olika Distress ink refill, Versafine stämpeldyna (vattenfast nu när jag ska prova distressmålning) & penslar
Understa raden: Bricka för att droppa i distress inks droppar, Prickiforms goa tant & blåbär under, två fina killar från Tingtura, nallen, motorcykeln & sportbilen från Stämpelboden


Och så en detaljbild över de omonterade stämplarna


Ville också passa på att visa en av få skapelser jag gjort det senaste. Ett väskkort till en 65åring (beställt genom min mamma) samt ett beställningskort till ett dop.



Kram
Lotta

Vikt, mässa och awards...

Imorse vägde jag mig igen. Nu stoppade vågen på 112,6 kg, dvs totalt 26,3 kg. Känns så himla bra.

Strax efter åkte jag och dottern med tåget upp till Skövde. En promenad från tåget till brorsan och hans familj där dottern lämnades med kusinerna och jag och min svägerska gick tillbaka in till stan för att gå på Scrap & stämpelmässan. Massor av fina saker såg vi. Fick massor av bra tips för användning av distress refill i Tingturas monter av Niklas... tack!
Och en pratstund med Katarina på Prickiform om design av egna stämplar samt med Annika på Stämpelboden som hjälpte mig plocka ihop ett vettigt utbud av distress refill så att jag kan komma igång och prova på detta.
Fick givetvis handlat några stämplar också. ;-)
Får visa upp det jag handlat här i bloggen senare. Orkar helt enkelt inte hämta kameran nu...

Funderar på att plocka fram distresserna och testa lite... skulle vilja prova i lugn och ro när övriga lagt sig.

Och så har Angelica/Doliver gett mig inte mindre än 3 olika awards. Tack underbar vän! Du gör så fina saker... alltid kul att kika in och se vad du åstadkommit :-)







Kram
Lotta