måndag 31 maj 2010

Sista dagen i maj...

... firas i soliga och varma Santorini. Idag är det nu klockan kvart över tolv redan 32 grader. B är ute och dyker och jag å barnen ligger vid poolen.
Sonen har lärt sig å simma de senaste 9 dagarna och dottern är grym på att dyka... hon simmar en hel pool längd längs med botten. Helt otroligt.
Vi har alla fått bra med färg... kopplat av ordentligt och ätit god mat och njutit av vistelsen här. Blev liksom fulländat när väl B dök upp här och inte behöver åka hem idag som var sagt från början. Så han åker hem samtidigt som oss andra. :) Men som sagt... det är inte förrän på lördag 5/6, så vi har ytterligare dagar kvar här... tack å lov.

Nu ska de andra ner till stranden... jag väljer å stanna kvar vid poolen och njuta lite.
Ha de gott...

Kram

lördag 1 maj 2010

Liten av rapportering

Livet håller full hastighet.
Barnen är numera hos mig varannan vecka och hos sin pappa varannan vecka. Hittills har det funkat bra. Tar väl lite tid för dom att vänja sig vid att ha två hem bara.
Själv fortsätter jag att träffa mannen som jag var i Norge med... känns väldigt bra... får se vart detta leder. Men om 21 dagar så åker vi iaf till Grekland vilket kommer att vara väldigt välbehövligt.
Jobbet tar som vanligt mycket energi... och allt man behöver göra hemma likaså... och det blir ju inte mindre stressigt när man sover dåligt och får ännu mindre energi... men som sagt semestern till Grekland är välbehövlig.
Vikten går det bra med... eller iaf stl... för jag har precis köpt en trenchcoat i stl 44... tänk jag som hade stl 56 och nästan 58 för 1½ år sen! :o

Kram och ha det bra!