onsdag 22 juni 2011

Uppackning pågår...

... igår blev det rätt bra ordning i vardagsrummet... ett hörn kvar där det står flyttlådor... men en hel del av dom försvinner så fort jag hittar pluttarna till bokhyllorna :)
Även köksbordet kunde monteras igår när jag fått packat upp en del grejer i köket... MEN det stora mysteriet... är fortfarande vart mina tallrikar har tagit vägen... dom är bara borta :(
Misstänker att dom står i barnens rum... måste nog in där å gräva idag... och garderoben som var i Jons rum måste också monteras ihop för garderober är en grym bristvara i denna lägenhet...

Nåja... ett steg i taget. Det kommer att bli så bra till slut... men kläderna och andra textilier... måste jag få bukt på nu... frågan är bara hur...

Nä...dags att väcka barnen kanske? Dom kan inte sova hela dagen även om jag tror dom behöver det... igår var en mentalt tung dag för dom båda. Tror det börjar sjunka in att detta är på riktigt. Och det ÄR svårt... men samtidigt roligt :)

Kram så länge.

tisdag 21 juni 2011

Då bor man i Skövde!

Jaha... flytten äntligen avklarad... eller det mesta iaf... har förrådet kvar och några få grejer kvar i huset... onsdag nästa vecka sker dock flyttstädningen och på fredagen 1/7 så lämnar jag nycklar och blir ÄNTLIGEN av med bamselånet... puh... sen börjar livet på riktigt... :)
Nu håller barnen och jag på att försöka bringa någon ordning i lägenheten... vi packar upp, flyttar runt och passar såklart på att slappna av lite också.
Var igår, måndag, iväg på mitt första Mary Kay möte här i Skövde... Träffade underbara SSD Katarina Karlsson... jättetrevlig. Och Johanna och Hanna-Sara kom från Göteborg och Halmstad för att vara med på mötet också... Lite sugen på att komma igång med detta igen :)

Ska framöver planera lite vad som behöver göras framöver i lägenheten... Ska bli kul att skapa ett hem för mig och barnen... underbart...

Kram så länge
Lotta

måndag 6 juni 2011

Nationaldagen 2011

Ja då var denna dag snart till ända... vad har då hunnits med idag? I pack-väg... inte mycket... värmen har varit vidrig... dessutom var jag nere tillsammans med Andrea för att titta på när Jon spelade fotboll på Bergumsdagen. Sista tillfället... Och jösses vad min son har blivit duktig i fotboll! Jag måste absolut övertyga honom om att han ska spela vidare när vi flyttat. Han och hans lag kom iaf 2:a i turneringen... :)
Men jag klantade mig... det var lite disigt när vi gick ner till fotbollsplanen... men under dagen har solen gassat och jösses vad jag bränt mig på axlar och i nacken. Men har nu provat MK:s replenishing gel och det har iaf tagit udden av smärtan..
Nu sitter jag iaf och går igenom gamla tidningshögar för att plocka ur det som är intressant och slänga resten... blir skönt när det är rensat... Har snart gått igenom allt i vardagsrummet... känns bra :) Ett steg i taget...

Nä... sortera vidare var det.

Kram
Lotta

söndag 5 juni 2011

Mycket som hänt... och mer ska hända...

Det var läääänge sen jag skrev något i bloggen... mycket har hänt sen sist... huset är sålt... jobbet har jag slutat på efter 17,5 år och om mindre än två veckor är det dags för flytt... Jag och barnen ska flytta till Skövde. :o
Jag håller som bästa på att gå igenom alla grejer här hemma och slänger, ger bort, säljer och packar ner... känns bra.

Hittar rätt mycket som är bra men som jag inte vill behålla... och tänkte att jag lägger upp dom på nätet för den som vill köpa... skapar dock en separat blogg för det... länk kommer så småningom.

Ska försöka blogga mer framöver... då livet kanske vänder till det positiva... säger inte att allt varit skit... men tungt har det varit. Känner iaf att det ljusnar nu.

Kram
Lotta