torsdag 8 september 2011

1 vecka utan Coca-Cola

Och dagens vägning visar 1,2 kg neråt... känns bra... har inte ändrat så mycket annat utan bara fokuserat på att bli av med Coca-Colan... nu kan man sakteliga börja rensa ut annat... tanken är att hamna på LCHF nivå...
Sen vill jag bli av med förkylningen... så att man kan börja träna igen... saknar faktiskt det... imorgon förmiddag kör jag ev igång igen...
Nu ska jag sätta igång med tvätten (vika) och så får jag köra igång med spacklandet igen... blir nog bra detta.

Kram
Lotta

onsdag 7 september 2011

Inspiration...

Hej å godmorgon. Trött som en tok idag men men... inspirerad av mötet med min underbara SD (Sales Director) Johanna Holm, NIQ Ann Larsson och min goa kollega Malin Thibe. Dessa tjejer visar på hur långt man kan nå bara man vill... och jösses vad man vill nu... :)
Jag fick prova Johannas lila SD kavaj... och kan bara konstatera... att en sån vill jag ha... en egen :)
Så här fin blev jag...

Jag i min framtida lila SD kavaj :)





















Och så var jag såklart tvungen å ha ett kort på fantastiska NIQ Ann Larsson som gav mig en sån inspirerande kick igår så nu vet jag vad jag vill... nu gäller det att göra tidsplanen... ;)

NIQ Ann Larsson och jag

















Och min fina härligt gravida SD Johanna... trötta efter mötet... och utan sin kavaj... för den snodde ju jag... men sin fiiiiina gravida mage har hon...  Se så vacker...
Min fina SD Johanna... strippad från sin lila kavaj... ;)
Ja... som sagt... en go kväll... även om det var lite  tröttsamt att köra hem i mörker, regn och blåst igår kväll... men men...

Och imorse tömde jag brevlådan... och hittade mitt nya halsband som jag beställt med barnens namn på... så nöjd... det är en tjej som heter Hanna Skoog som bor och verkar här i Skövde som gjort det... hon gör egendesignade smycken... men även på beställning då :)
Kika i hennes blogg här.
Så här blev iaf mitt halsband
Hela halsbandet
Namnen i detalj
Nä... lite å göra finns det... så kanske göra ngt då... japp...

Ha de gott

Kram
Lotta

söndag 4 september 2011

Ytterligare en vecka har gått..

... och vad har man då gjort? Jo barnen har gått vecka nr 2 i sin nya skola... vänner har det blivit fler. Så härligt att höra dom bubbla om skolan och vännerna.
Jon har ju sin fotboll och i onsdags hade han med sig en kompis från skolan till träningen också... kul... och Andrea har ju sin ridning som hon bara älskar... from kommande vecka så blir det dock måndagar istället för lördagar för att hon inte ska missa för många tillfällen. Och jag själv rider ju på torsdagar.
Dessutom känner jag att jag vill komma igång med Mary Kay jobbande mer nu. Sugen som bara den och det känns bra. Det svåra är dock att få in foten här i Skövde när man är så ny... men det löser sig.
I lördags var vi hos brorsan och hans familj och frossade i kräftor och räkor... så gott det är...
Och för egen del... min stora bedrift... är att jag idag söndag 4/9 har varit utan Coca-Cola i 4 dagar... det har varit svårt... erkänner... men känns som att det håller på att släppa lite nu... sen ska jag minska övriga kolhydrater vartefter...
Idag... har jag med hjälp av min pappa varit å hämtat en kökssoffa som jag hittade på Blocket... det blev så bra... tycker jag själv. Och dottern var iväg med mina föräldrar och födelsedagshandlade... en härlig tradition med lunch och shopping.
Så här blev resultatet av det... soffan och en nöjd dotter i en å samma bild :)

























Oj... glömde nästan... jag har ju blivit "moster" också... en av mina bästaste vänner, mina barns gudmor, blev mamma igår 3/9 till en liten Emma... är hon inte bara så söt?



















Nä, nu får man nog ta å krypa till sängs... imorgon är det ju vardag igen... dags att ta itu med saker å ting igen...

Kram
Lotta