måndag 26 mars 2012

Jobbfokus... mm

Ja det är fortfarande väldigt stort fokus på att leta jobb... nu tror jag att jag har funnit jobbet som JAG vill ha... återstår bara att se om det är ömsesidigt :) Ansökningstiden gick ut i fredags... så nu är det faktiskt bara att vänta å se.
I helgen har jag annars fått gjort en hel del... i barnens rum... loftsängen monterad och på plats. Garderober och hyllor flyttade, skrivbord och hyllor ovanför monterade och klara. Nu återstår egentligen bara två grejer. Dels att barnen ska ha in alla grejer på sina nya platser samt att hitta en lösning för deras tv och digitalbox. inte helt självklart vart den ska sitta... dessutom så måste ju sladden räcka till digitalboxen från modemet... ja det krävs en del klurande nu.
Nästa projekt måste bli mitt egna rum. Jag tog ju foto på hur det såg ut från min säng... inte så roligt... men  det är iaf lite bättre nu... har inget foto ännu för jag har inte funderat klart på hur jag vill ha det... eller jo men det kräver massor med pengar... och tid... jag har mer av det ena än det andra just nu ;)
Har också funderat massor kring mitt hudvårdskonsultjobb. Jag vill verkligen få igång det men vet just nu inte hur jag ska komma igång, hur jag ska få kontakt med folk... fast jo... jag ska börja med att ringa och boka de jag faktiskt har nr till. Så DET måste vara mitt mål under veckan... tillsammans med att få ordning här hemma. Min ischias har inte direkt uppmuntrat till att plocka och fixa här hemma... vilket märks :(
Nåja... bot och bättring lovas... idéer finns det ju iaf gott om.
I fredags hämtade jag ut mina varor från Miljonlotteriet... en ånggolvmopp från Black&Decker... provat lite i köket... blir faktiskt bra skillnad... och så en cupcakemaker... DEN ska provas under veckan :)

Kram och ha en bra vecka... snart är det påsk också... :)

tisdag 13 mars 2012

Jobbsökande och rensning

Idag har jag skickat ett antal jobbansökningar... nu är det bara att hålla tummar å tår. Däremot så blev intervjun idag inställd för att hon var sjuk. Trist, för både henne och mig... men hon återkommer när hon är frisk igen.
Sen har jag bestämt mig för att komma igång med rensningsjobb igen... först ut är garderobs/förvaringsdelen i mitt rum. Jag har tyvärr inte råd med de garderober jag skulle vilja ha så jag får jobba med det jag har nu. På sikt hoppas jag kunna lösa det som JAG vill också :)
Så här ser hörnan ut nu... har inte ens orkat lägga allt på plats men nu ska det bli ordning...

Ha de gott! 

Kram
Lotta

måndag 12 mars 2012

Livet i stort...

... känns lite tungt för tillfället... jag har fått problem med ischias. Nu försöker jag få bort eländet med värktabletter, stretchövningar och spikmattan. Måste bara säga... spikmattan är fantastisk... man ligger på den i tio minuter och sen kan man resa sig som om inget hänt... innan jag la sig så kunde jag knappt röra mig...

För övrigt söks det jobb för fullt. Denna veckan ska också ägnas lite tid åt mitt Mary Kay jobbande. Jag har inte ägnat det så mycket tid det sista. Synd eftersom det är så roligt. Funderar också på att komma iväg till gymmet framöver... så att man får tränat ryggen lite försiktigt. Men det blir när det värsta har släppt av värken.
Imorgon ska jag iaf på intervju på Proffice. Spännande att se om dom kan göra ngt för mig. Hoppas gör jag :)
Nu ska jag kika vidare på hockeymatchen mellan Modo-Skellefteå. Tyvärr ligger Modo under med 0-2 efter snart 2 perioder... men men...

Kram och ha det bra!