fredag 17 maj 2013

Barnen har övergett mig...

... eller ja dom är iväg på sina egna grejer. När man legat hemma en vecka så är man rätt less på att vara själv känner jag nu.
Andrea är hos en kompis som råkar ha pool. ;)
Jon är på träning inför klassfotbollen som går av stapeln nästa helg.

Ja jag ska nog lägga mig en stund på balkongen. Kanske ligga och lyssna på en bok? Spela lite poker? Jo det får bli så. Sen går jag ner och möter Jon så får vi fixa lite inför middagen.

Kram i solen!

torsdag 16 maj 2013

Drömmer

Ligger i sängen och drömmer om framtiden... att få ordning på livet med allt vad det innebär.
Små grejer kan man iaf göra för att pigga upp. Tänkte att jag skulle börja med att städa upp på balkongen när jag mår bättre. Och har velat hitta krukor till lite lummigare växter. Det både ser trevligare ut och man mår bättre av växtlighet, något som är ännu viktigare i lägenhet med balkong än den tiden man bodde i hus.
Jag har inlett ett samarbete med Trademax. Jag väljer själv vilka produkter jag skriver om. Och ännu viktigare, åsikterna om produkterna är mina egna.
Framöver kommer jag att skriva då och då om produkter som jag gillar/skulle vilja ha. Lite kul att drömma som sagt :)

Nåja, hittade dessa blomsterlådor på deras sida och de är precis sådana jag skulle vilja ha.


Gillar den flätade konstrottingen och svart passar såkart bäst till de trästolar och bord jag har idag. Dessutom gillar jag att dom inte är helt raka/kubiska. Konstrottingen är ju dessutom hållbar och kräver väldigt lite underhåll, vilket passar mig perfekt! Och som grädde på moset så är det ett material som är återanvändbart vilket gör att det är miljövänligt = lite kan man ju försöka bidra med.
Det står inget om materialet för innerkrukorna men det ser ut som zink, vilket ju är bra och vackert bara det.

Jag tänker också att det är skönt att få ordning på dynor/möblerna när dom inte används. På samma sida hittade jag även denna dynbox i samma stil. Den är såpass stor att mina balkongmöbler faktiskt får plats i dom under vintern. Även solstolarna som vi har med på fotbollsmatcher får plats där i. Perfekt bakom balkongdörren, ett utrymme som ändå inte fyller någon funktion idag, inte på min balkong iaf.


Jag ska ägna lite mer tid åt att drömma om vad man skulle kunna göra. Mycket mer orkar jag inte.

Kram
Lotta


onsdag 15 maj 2013

Tredje dagen däckad :(

Hemma med halsont, bihåleont och skallebank rent allmänt. Inget kul alls. Man rör sig lite sen är man däckad. Blä. Mår dock lite bättre idag iaf. Vilket känns bra.

Men ok man har lite tid att surfa runt och spana på saker som man önskar att man hade råd att köpa... någon gång i framtiden kanske? :)

Andrea's fot är bättre idag dessutom så hon cyklar idag igen. Skönt. Hon är så otroligt duktig och har dessutom börjat prata om att hon vill sluta äta godis. Helt. Och hon bearbetar svårigheter som hon gått igenom. Hon börjar helt enkelt bli en ung vuxen som ser världen lite annorlunda. Vilket får mitt stolta mamma-hjärta att banka lite extra.
Jon håller nog på att bli förkyld han också. Hoppas dock han slipper... men det är ju inte så enkelt att man väljer själv :/ Håller tummar å tår.

Ha nu en bra dag.

Kram
Lotta