onsdag 23 oktober 2013

Höst

Ja det har verkligen blivit höst i Skövde. Men oj oj så vacker hösten är! Och hösten är tiden man FÅR lov att vara inne och pyssla med grejer :)

Förra veckan blev det promenader i det vackra höstlandskapet. Var det inte med Andrea så var det med Jon. Skönt med små korta stunder av egentid med respektive barn :)

I fredags åkte sen Jon till sin pappa i Göteborg medans Andrea och jag hade en avkopplande tjejkväll.
Lördag morgon åkte jag sen till Göteborg för att vara med på 5 års firandet av Sushibiten i Sävedalen. Alltså, har ni inte varit där och ätit, gör det! Vill du prova sushi? Då är det stället du ska göra det på. All information om Sushibiten hittar du här.
 
Världens godaste sushi (iaf från de ställen jag provat :p )

Så här såg det ut på Sushibiten när jag ställt upp mina produkter
En buffé av goa produkter.

Min namne Lotta hade med sig änglar som hon gjort själv. Så himla söta. Det var bara att konstatera att det inte går att konkurrera med hantverk i såna här sammanhang. Nästa går får det bli kort och annat pyssel för min del ;)

Lottas änglar

Tyvärr gick inte eventet så bra för min del... men men nya bekantskaper och så fick jag träffa mina vänner Linda och Ned och deras goa barn, som öppnade sitt hem för mig så jag hade en plats att sova på innan jag åkte hem tidigt på söndagen.

Söndagen innehöll inte så mycket mer än slappande... 

I måndags vägde jag mig... en vecka med motion och bra mat resulterade i -1,4 kg :) Så himla glad!!
Under eftermiddagen fick jag sen för mig att jag skulle måla ena väggen i köket med magnetfärg och sen skoltavelfärg... sagt å gjort... montera ner grejerna... sen spackla... 
Visst ser det gott ut? ;)

Det fick sen torka över natten och sen slipade jag väggen och började måla. Jag fick hjälp av Jon att måla ett lager skoltavelfärg.
Duktig son

Här ser du resultatet av jobbet... före och efterbilder :)

Före och efter

Mellan varven med målning så fixade jag en sida på Facebooksida för att sälja mitt hantverk. En spinn-off sida av min pysselblogg. FB sidan hittar du här.

Idag ska jag ägna tid åt att rensa i skåpen i köket... bara att inse att man har en massa grejer som man aldrig använder. Tanken är också att jag ska skapa plats för mina älskade kokböcker som jag saknar att ha framme.

Ha en bra dag!

Kram
Lotta

1 kommentar:

Tulipan´s bakverk sa...

Jäklar vad bra det blev :)