tisdag 27 oktober 2009

10 saker att kasta ut ur huset, vecka 2

Lite sent kommer en rapport på sådant som ska ut ur huset.
Det mesta är sådant som ska säljas... Nåja läs nedan... orkar inte med bilder nu... håller på att förbereda text och bild för att sälja på såväl Tradera som Blocket.
Här är iaf listan på grejer (bild kanske kommer senare):
1. Barnvagnen, en Emmaljunga Duokombi från 1999. Den ska ev till Skåne. Conny ska kolla frakten med Schenker imorgon. Annars läggs den ut på Blocket.
2. Kläder (urvuxna = för stora) i stl 54/56 ska läggas ut till försäljning på Tradera.
3. Jon har tagit fram Lego Duplo som han inte leker med längre. Också Tradera.
4. 3 CD böcker om Sveriges Historia. Även den på Tradera.
5. 3 CD böcker skönlitteratur... Åke Edwardsson & Anne Holt. Surprise... också Tradera.
6. Pyssel och inredningsböcker - ett helt gäng... Föga förvånande... Tradera.
7. Garderoben i hallen. En PAX 100 cm i ek. Med tillhörande inredning. En liten överaskning... Blocket :o
8. Svensk Stuteribok för Fullblod från 1930. Viktig bok om man håller på med Släktforskning, på såväl fullblod som halvblod. Tradera blir det.
9. Vinterkängor i stl 31. Helt nya... köptes förra året men sonen fick ett par av grannen som han hellre ville ha. Så dessa säljs på Tradera.
10. Dottern rensade också lite... Barbie dockor som hon aldrig leker med längre... Bratz är det enda som gäller... Dom ska också Traderas bort.

Det var listan.
Oavsett... det som står i listan och det som ska säljas från förra veckan ska ut på nätet senast söndag i denna veckan. Insåg igår när jag började fotografera att det tar en jäkla tid... såväl fotandet som skrivandet av texter om varan. Men väck ska det :)

Fler grejer hamnar nog till försäljning... dom hamnar på listan för vecka 44 ;)

Nä, strax ska jag pilla ihop 3 kort... ett ska levereras till jobbet av sambon... och resten ska på lådan... äntligen...

Kram så länge
Lotta

1 kommentar:

Lilo sa...

Vilka fina kort du gjort nedan! Här behöver rensas lite igen... och ändå har vi bara bott här sen i somras. Och då rensade vi bort ALLT onödigt. Mycket skumt hur det redan kan ha dykt upp saker som ska bort? Trevlig helg!