söndag 10 oktober 2010

Bio, packning mm

Jaha... då var lördagen avklarad... barnen och jag ägnade en del tid åt att packa ihop sådant som inte används frekvent men som ändå ska behållas... det krävs dock mycket för att komma igenom sorteringens nålsöga... vi kommer ju inte att ha så förfärligt mycket plats framöver...
Dessutom... det som packas nu blir ju lite gott å blandat... så det blir underliga kombinationer i vissa lådor... ja ja...
Som belöning för packande... så åkte vi in till stan... åt middag ihop och sen tittade vi på "Dumma mej" i 3D... Vi skrattade alla tre jättemycket... och nu vill jag se den på engelska. :)
Väl hemma igen så fortsatte vi att packa ihop lite till innan barnen fick lägga sig. Sen pratade jag med B lite via ichat efter att han varit på P-Floyd i Västerås... han var eld å lågor över koncerten... inte min typ av musik men smaken är ju som baken :)
Idag ska vi fortsätta att röja och rensa och packa... måste ju bli av med det som inte ska vara kvar... har ju en del som ska säljas också... bara å sätta igång egentligen :)
Kram å ha en bra dag.

Inga kommentarer: